Erhverv

Erhverv.

Jeg er opvokset i en indvandrerslægt. Min oldefar var fra Sverige. 

Indgangen til mit erhvervsliv var fisker på Limfjorden. Kort tid fra Glyngøre, hvor jeg samlede brislinger fra til industrien. Derefter fra Ørding/Sillerslev. Kom i feb. 1964 tilbage til folkeskolen. Fik hyre på ØK skibet Ayutthaya, der sejlede på fjernøsten. Var pantrydreng og blev senere koksmat og bagersreng. Bageren fik syfilis i Hamburg. Hjemkommet lige før jul 1964, kom jeg i bagerlære og blev uddannet bager i efteråret 1967. Jeg begyndte med mesterlære med undervisning på teknisk skole om aftenen. Senere kom jeg til Holstebro Tekniske skole, hvor jeg fik inspiration til en koncentreret konditorophold på Tekniska Skola i Göteborg. I 1969 solgte mine forældre bageriet på Aage Nielsens Vej 2. Det skete efter at jeg meddelte mine forældre, at jeg ikke ville overtage bageriet. Jeg havde kørt bageriet i en periode, hvor min far ver alvorlig syg. Det var spændende, men jeg var for ung. Der var knap 30 ansatte med flere udsalg rundt i Skive.

Tog på Krabbesholm Højskole, hvor jeg samtidig ville arbejde i bageriet om natten. Men bageriet blev solgt - samme dag som jeg begyndte på højskolen.


Skoletiden.

Min skoletid var bestemt ikke nogen succes. Jeg begyndte i 1.D i 1955. Da vi nåede til 5. klasse blev vi delt. Jeg kunne komme i den ikke-boglige klasse - "bagerdrengen". 

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.